Tilaus- ja sopimusehdot

Verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

Tilaus ja sopimusehdot voimassa 15.9.2020 alkaen.

Porotalouden kehittämissäätiö (Y-tunnus: 1670819-3, puhelin 016 331 6000, Koskikatu 33 A, Rovaniemi) ylläpitää Poromies-verkkokauppaa ja toimittaa verkkokaupassa tarjolla olevia tuotteita Suomeen Postin välityksellä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Rekisteröityminen

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä Poromies-verkkokaupan käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen. Palvelun käyttö edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Asiakasta koskevat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Poromies-verkkokaupan asiakasrekisteriin ja niitä säilytetään ja käytetään tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä pyydettyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen ja siinä mahdollisesti ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta Sinun pitää tutustua ja sitoutua kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaaminen ja tilauksen hinta

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta siirtämällä ne ostokoriin ja maksamalla ostokorin sisältö maksupalvelussa.

Kunkin tuotteen hinta ilmoitetaan tuotteen valinnan ja ostamisen yhteydessä. Tuotteen ja toimituksen hinta on tilaushetken mukainen. Toimituksen hinta voi vaihdella riippuen tuotteen vaatimista pakkausmateriaaleista ja lähetyskustannuksista.

Maksaminen

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- , MasterCard SecureCode- ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Vahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostin ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilausehtoihin. Tehty tilaus sitoo asiakasta ja vahvistuksen jälkeen sopimus on osapuolia sitova.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tilaukset Suomen Postin välityksellä. Näet tilauksesi toimituskulut tilaussivulla. Toimituskulut sisältävät käsittely- ja lähetyskustannukset.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta riippuen 3-6 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamasta viivästymisestä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

1.7.-31.7.2022 välisenä aikana tehdyt tilaukset toimitetaan elokuun 2022 alussa.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa verkkokauppatilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Pakkaa tuote alkuperäiseen pakkauslaatikkoon tai kirjekuoreen alkuperäiskunnossa. Liitä palautukseen tilauksen mukana tullut Palautusilmoitus -lomake huolellisesti täytettynä. Palauta lähetys Postiin ja säilytä Postista saamasi lähetyskuitti tositteena palautuksesta.

Peruutusilmoituksen voi tehdä joko palauttamalla tuotteen TAI lähettämällä peruutuksen sähköpostilla kirjaamo(et)paliskunnat.fi -osoitteeseen. Kirjaa peruutusilmoitukseen oma nimesi, osoite, tilauspäivä ja tilattu tuote. Palautusosoite:

Porotalouden kehittämissäätiö
Tuotepalautus
Koskikatu 33 A
96100 Rovaniemi

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Tuotteista maksamasi hinta palautetaan sinulle samalla maksutavalla, jota olet alunperin käyttänyt. Kun palautuksesi on vastaanotettu ja hyväksytty, niin saat tiedon asiasta sähköpostilla.

Digitaalisten tuotteiden, lipputuotteiden tai tilaisuuksien osallistumismaksut ovat sitovia ja 14 vuorokauden peruutusaikaa ei ole. Tarkasta ostamasi tuotteen tiedot huolellisesti ostohetkellä. Kyseisiä tuotteita ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin.

Lunastamaton paketti

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole etämyyntisopimuksen pätevä peruutustapa. Lunastamattoman paketin yhteydessä asiakkaan ja verkkokaupan välinen sopimus raukeaa ja Poromies-verkkokaupalla on oikeus periä asiakkaalta korvaus.

Noutamatta jätetyistä toimituksista perimme kiinteän 12 euron suuruisen maksun. Kyseinen summa vähennetään palautettavasta kokonaishinnasta. Jos tilauksen kokonaissumma jää alle 12 euron, asiakkaalle ei palauteta rahaa.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, ilmoita virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti ‘peruutusoikeus ja palautusehdot’ -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai lähettämällä sähköpostia kirjaamo(et)paliskunnat.fi.

Muuta

Porotalouden kehittämissäätiö ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta vahingosta eikä tuotteissa, palveluissa tai digitaalisessa sisällössä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista.

Poromies-verkkokaupan tilausten toimitusajat ovat pidempiä heinäkuussa henkilökunnan vapaajakson vuoksi. Heinäkuussa saapuneet tilaukset toimitetaan elokuun alussa.